Springclinic Hans van Kalsbeek, 26-4-2019

Bij Hs Heiloo :

Springclinic Hans van Kalsbeek 26 april 2019 vrijdagmiddag van 15.00 tot 19.00.

Hans van Kalsbeek woonachtig in Assendelft heeft jarenlange ervaring in de springpiste. Als zeer verdienstelijk ruiter met internationale carierre maar ook als instructeur kan hij zijn jarenlange ervaring zeer goed overbrengen.

In kleine groepjes van maximaal 3 ruiters zal Hans van Kalsbeek het technische gedeelte van een parcours behandelen. Van het parcourslopen tot het springen van een foutloos parcours met aansluitend barrage training met veel tips. Al uw vragen worden beantwoord en in praktijk gebracht.

We beginnen vanaf 15.00
Een les duurt drie kwartier en je bent dan met zijn drieën.
Opgeven kan via info@kimthijssen.nl
Kosten zijn:
30 voor leden
35 voor niet leden